Безпека на першому місці

mrcFOT2O

Member
Được Like
0
Я часто працюю на висоті, і для мене головним критерієм завжди була надійність. Багато хто купує звичайні односторонні драбини і намагається з’єднати їх мотузками, щоб збільшити довжину, але це страшна помилка. Ризик впасти з висоти трьох метрів неймовірно високий, і наслідки можуть бути катастрофічними. Тому я обрав професійну двосекційну модель із фірмовими кріпленнями. Коли ви бачите, як дві секції фіксуються між собою за допомогою потужних сталевих гачків, стає спокійно на душі. Алюмінієвий сплав, з якого зроблена ця драбина, легкий, але надзвичайно міцний. Він не іржавіє, що дозволяє використовувати її навіть у вологих приміщеннях після ремонту. Також дуже зручні широкі проступи. На них нога стоїть повністю, а не носком, як на тонких перекладинах старих радянських конструкцій. Це дозволяє мені працювати годинами, не відчуваючи болю в стопах. Якщо ви плануєте не просто повісити карниз, а зробити капітальний ремонт стель, цей варіант буде ідеальним. Він пересувається без зусиль, не дряпає підлогу завдяки гумовим наконечникам, і його не потрібно переставляти кожні півметра, бо довжини вистачає, щоб дотягнутися до більшості точок у кімнаті. Посмотреть информацию: https://profibuild.com.ua/ru/g21484648-lestnitsy-dvuhsektsionnye .

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
910,120
Thành viên
65,998
Thành viên mới nhất
altburnprice