Як я повернувся до себе справжнього

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Пам'ятаю той момент, коли подивився у дзеркало і не впізнав людину, що дивилася назад. Очі без життя, змучена посмішка, відчуття, що я граю роль у власному житті. Десь на шляху я загубив справжнього себе — між обов'язками, стресом і звичками, які поступово перетворилися на кайдани. Я думав, що це тимчасово. Але тимчасове затягнулося на місяці, а потім на роки. Рішення змінитися прийшло не одразу. Спочатку було багато сумнівів: чи варто, чи не пізно, чи не засудять. Але коли я потрапив у середовище, де мені дійсно допомагали, а не читали мораль, я зрозумів головне — я не один. Є люди, які пройшли через схоже і вийшли. Є фахівці, які знають, як працювати з причинами, а не лише з наслідками. Реабілітація стала для мене мостом між тим, ким я став, і тим, ким хотів бути. Я повернув собі радість дрібниць, здатність щиро сміятися і відчувати спокій без допомоги ззовні. Це був довгий шлях, але кожен крок коштував того. Якщо ти втратив себе десь по дорозі, тебе можна знайти. Почни з розмови з тими, хто вміє чути. https://www.restart.com.ua/services/rehabilitation/

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
883,883
Thành viên
64,557
Thành viên mới nhất
smartgiadung