Сезон без хвороб розсади

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Кілька років тому я вирішив, що хочу отримувати врожай не тільки влітку, але й ранньою весною. Перша спроба з кустарною плівковою конструкцією закінчилася плачевно: перепади температур вночі знищили половину сіянців. Тоді я звернув увагу на професійні теплиці від ЕКО ТЕПЛИЦЯ. Різниця відчулася одразу. Тут інший підхід до каркасу та покриття, яке тримає тепло навіть при заморозках. Тепер моя розсада виглядає так, наче вона росте в лабораторних умовах, а не на звичайній грядці. Я перестав хвилюватися, що рослини захворіють через різку зміну погоди, адже правильна вентиляція та герметичність вирішують цю проблему. Якщо ви втомилися щороку ремонтувати старі конструкції та втрачати врожай через непередбачуваний клімат, рекомендую розглянути саме цей варіант. Я витратив час на вивчення ринку і зрозумів, що економити на основі вашого господарства — це найбільша помилка. Зараз я висаджую помідори на місяць раніше, ніж сусіди, і вони почуваються чудово. Більше інформації: https://libertyvanilla.com/arkova-teplyczya-dlya-dachi-mikroklimat-yakyj-praczyuye-na-vrozhaj/ .

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
901,361
Thành viên
65,269
Thành viên mới nhất
org888bb