Реальна вартість ваших металів

RadarHP54

Active member
Được Like
0
Коли я починав працювати з каталізаторами, мене вразило, наскільки різною може бути оцінка одного й того ж зразка у різних місцях. Різниця може сягати сотень доларів. Чому так відбувається? Тому що багато скупок працюють на око або використовують застарілі таблиці. Я ж роблю ставку на технології. Моє обладнання проходить регулярну калібрування, тому я видаю звіт, якому можна довіряти. Я викуповую каталізатори у будь-якому стані: биті, згорілі, з пошкодженим корпусом. Мені важливий сам керамічний блок, а не його зовнішній вигляд. Оцінка займає буквально кілька хвилин, після чого ви отримуєте тверду пропозицію. Я не граю в ігри з торгом на кілька раундів. Я називаю остаточну ціну відразу, і вона є найвищою з можливих на даний момент, оскільки я забираю великі обсяги і маю прямі виходи на переробні заводи. Мені вигідно давати більше, ніж конкурентам, щоб забезпечити стабільний потік матеріалу. Переглянути інформацію: https://times.od.ua/yak-morskyj-kli...talizatora-ta-vyhlopnoyi-systemy-avtomobilya/ .

BQT Trực Tuyến

Thống kê diễn đàn

Chủ đề
900,574
Thành viên
65,784
Thành viên mới nhất
68winbet1com